Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

HubWare visualisointi

Ratkaisuja tulevaisuuden varalle!

Hubware älykotiratkaisut ovat palveluksessasi ja helpottavat arkeasi. Koska olemme teknologia-riippumaton toimittaja, emme ole sidoksissa tiettyihin tuotemerkkeihin ja siksi tulevaisuuden kehitys on turvattu.

Intuitiivinen käyttö, järjestelmän turvallisuus ja laajennettavuus ovat avainsanoja, jotka luonnehtivat koko tuotevalikoimaamme.

Tuotteet:

Sven        Visualisointi ja käyttöliittymälaajennus - digitalSTROM

Sarah      Visualisointi ja käyttöliittymälaajennus - avoin 

BART       Varmistus- ja palautustyökalu digitalSTROM järjestelmään

 

 

 

Sven - Kotisi digitaalinen avustaja

digitalSTROM visualisointi SVEN yhdistää älykkään kodin ominaisuudet intuitiivisella näytöllä. Tämä sisältää paitsi lämpötilan ja valaistuksen ohjauksen, myös muita online- ja sääpalveluita. Kun ovikello soi, SVEN:stä tulee automaattisesti viestintäjärjestelmä ja siten lisäksi digitaalinen avustajasi asuntoosi.

Kustannustehokas SVEN järjestelmä tarjoaa myös uusia mahdollisuuksia vuokraisännille. Henkilökohtaisen viestinnän ansiosta, voit kommunikoida helpommin vuokralaisen kanssa mahdollistaen huoneistojesi modernit ominaisuudet tulevaisuudessa.

digitalSTROM perustoiminnot

SVEN yhdistää digitalSTROM toiminnot yhdelle kosketusnäytölle. Tämä tarkoittaa paitsi lämpötilan, valaistuksen ja varjostuksen ohjausta, myös näkymää omaan sähkönkulutukseesi. Kaikki sähkölaitteet voidaan poistuttaessa sammuttaa koskettamalla "poissa" -painiketta ja samanaikaisesti käynnistää läsnäolo- simuloinnin sekä muita haluttuja toimintatiloja.

SVEN:in asennus kestää enintään 10 minuuttia. 7'' kosketus- paneeli, joka on saatavilla seinään upotettavan tai vapaasti seisovana mallina, lukee automaattisesti tarvittavat tiedot digitalSTROM palvelimelta. Esiasennetun ohjelmiston avulla voit mennä suoraan valikkoon. Yksittäinen PoE (Power over Ethernet) kaapeli muodostaa teholähteen sekä verkkoyhteyden.

Järjestelmä

SVEN on visualisointi ja ohjaus digitalSTROM arkkitehtuurille. digitalSTROM ”dS Ready” sertifiointi vahvistaa tämän. SVEN lukee kaikki tiedot dS palvelimelta ja esittää ne intuitiivisessa valikossa käyttäjälle. Virtalähde sekä verkkoyhteys taataan yhdellä PoE (Power over Ethernet) liitännällä.

Älykkäät asumispalvelut

Älykkäät asumispalvelut tarjoavat erittäin laajan valikoiman lisäarvo- sovelluksia vuokralaisille sekä asunnonvuokrauksen hallintaan.

Vuokralaiselle, älykkäät asumispalvelut tarkoittavat huomattavaa helpotusta jokapäiväiseen elämään. Nyt voit varata kellarissa tai yhteisissä tiloissa olevan pesukoneen mukavasti SVEN:llä ja jopa tilata pizzan illalliseksi.

Vuokranantajalle älykkäät asumispalvelut tarjoavat mahdollisuuden helppoon viestintään vuokralaisen kanssa. Eri hovimestari-, verkko- ja älykkäiden asumispalveluiden tarjoaman myötä avautuu vuokranantajille myös lisää ansaintamahdollisuuksia.

Sven GSA - Video viestintäjärjestelmä

SVEN on enemmän kuin älykkään kotisi visualisointi. Kun ovikello soi, SVEN:stä tulee automaattisesti viestintäjärjestelmä ja se antaa sinulle ääni- ja visuaalisen (LED) viestin. Jos katsot televisiota, se menee "älä häiritse tilaan" ja äänenvoimakkuus hiljenee hetkeksi.

Suurissa asuinrakennuksissa joissa on keskusovipuhelin, SVEN hoitaa videon ja viestinnän sekä oven lukituksen avaamisen. Tämän edellytyksenä on "SVEN HUB" ohjauskeskus sekä kamera sisäänkäynnin yhteydessä.

Tuoteominaisuudet

Täysin esiasennettu SVEN sovellus, plug and play asennus

Asennusvaihtoehdot:

 • InWall: Uppoasennettu näyttö seinäasennuskehyksellä
 • Freestanding: Teline joustavaan sijoitteluun huoneessa

Pakkauksen sisältö (SVEN Basic ja SVEN GSA):

 • 7" kosketusnäyttö
 • Pöytäteline joustavaan sijoitteluun huoneessa
 • Seinäasennuskehys uppoasennukseen
 • Teholähde (100-240V AC-IN, 12V DC Out / 1.5A)

Tekniset tiedot

 • Mitat (LxKxS): 182x121x26mm
 • Kaksi sisäänrakennettua mikrofonia (SVEN GSA), ei kameraa
 • LED kehyksessä
 • Teholähdeadapteri (100-240V AC-IN, 12V DC Out / 1.5A)
 • Max. tehonkulutus PoE: 12.95W
 • Liitännät: RJ45 (PoE capable), WLAN, 12V DC in

 

 


SARAH

Tulossa myyntiin 2018 aikana

Sarah - All in One älykotiratkaisu

SARAH on älykkään kodin järjestelmä ja samalla kotisi sydän ja älykkyys. All In One järjestelmä huolehtii uskomattoman laajasta erilaisten arjen laitteiden valikoimasta ja takaa, että sinulla on enemmän aikaa elämän kauniille asioille. SARAH järjestelmää voidaan käyttää kotona tabletilla (esim. iPad) tai vaikka matkoilla älypuhelimella.

Ilman lisäkaapeleita

SARAH kommunikoi digitalSTROM arkkitehtuurilla ja näin ilman ylimääräisiä kaapeleita. Kotiautomaatio on siis myös mahdollista peruskorjauksissa ja myöhemmin muutoksissa

Jokaisen oma SARAH

SARAH mukautuu sinulle ja siitä tulee oma henkilökohtainen palvelusi. Kukin ohjattava laite löytää paikkansa pohjapiirroksen visualisoinnissa ja voidaan siirtää siinä halutulla tavalla. Huoneet on yksilöllisesti suunniteltu oman makusi mukaan. Käytä suosikkinäkymää käyttääksesi suosituimpia sovelluksia.

Kotini on linnani

SARAH:n data kuuluu älykodin asukkaalle ja vain hänelle. SARAH tallentaa kaikki tiedot ei verkkoon vaan paikallisesti kotona.

Yksityisyys on myös meille tärkeintä mobiilisovelluksessa. Tiedonsiirto SARAH:iin salataan alusta loppuun niin, että vain laitteesi ja asukkaat voivat käyttää sitä. Jopa asentajalta evätään pääsy ilman erillistä lupaa

SARAH mukana läpi elämän

Elämäntilanteiden muuttuessa ihmisen tarpeet muuttuvat ja samalla hänen vaatimuksensa omassa kodissaan. Avoin standardin avulla, SARAH:ia kehitetään jatkuvasti ja se sopeutuu ympäristöönsä. Siten rajapintoja uusiin laitteisiin päivitetään ja kehitetään edelleen jatkuvasti. Uusia päivityksiä ja moduuleita voidaan lisätä keskitetysti mySARAH.io online alustan avulla.

MySARAH.io on keskeinen alusta SARAH:n hallintaan ja se on saatavilla sekä älykodin omistajalle, että asentajalle.

Alustassa näkyvät SARAH käyttäjät ja mitkä oikeudet ja lisenssit on kulloinkin asennettu. Käyttäjä voi hallita ja päivittää lisenssejä ja etuoikeuksia.

Teknologia

SARAH on ”tiedon kiertokytkin” ja se yhdistää helposti kaikki laitteet, joissa on asianmukaiset rajapinnat. Teknologia-riippumaton ohjelmisto ratkaisu on, toisaalta laajennus ja toisaalta digitalSTROM arkkitehtuurin yksinkertaistus. Myös muita yhdyskäytäviä voidaan käyttää, jotta loppukäyttäjä voi vapaasti valita sähköverkon, väyläkaapelin tai radion välityksellä tapahtuvan tiedonsiirron.

SARAH:ia kehitetään edelleen ja optimoidaan osaavan tiimin voimin jatkuvasti ja täten reagoimme ajankohtaisiin markkinoiden muutoksiin vastaavilla uusilla rajapinnoilla.

Vuorovaikutus digitalSTROM järjestelmän kanssa

SARAH voidaan integroida olemassa olevaan digitalSTROM ratkaisuusi. Tällöin SARAH ottaa haltuun järjestelmän älykkyyden lukemalla ja hyväksymällä nykyiset tiedot digitalSTROM palvelimelta. digitalSTROM palvelinta siis käytetään vain yhdyskäytävänä. Useiden eri käyttötarkoituksen mukaan vaihtuvien sovellusten sijaan SARAH on nyt yksi sovellus.

 

Käyttöliittymät

SARAH toimii kiinteissä näytöissä sekä mobiililaitteissa ja toimii kahdella käyttöjärjestelmällä Android ja iOS. Uusi, laitekeskeinen lähestymistapa johtaa intuitiivisen käyttöön.

SARAH on älykkään kodin järjestelmä, jota ohjataan yhdellä sovelluksella. Kaikki sovellukset ja käyttöliittymät sisältyvät tuotteeseen.

Turvallisuusstandardit

Alusta loppuun todennettu viestintä kaikkien osallistujien välillä sekä salaus SARAH:n ja sovelluksen välillä täyttävät tiukimmatkin turvavaatimukset. Jopa asentajana, pääsy käyttöliittymiin tai talon ulkopuolelle on estetty.

Tekniset tiedot

 • Mitat SARAH (LxKxS) 72x116x56mm, DIN-kisko asennus
 • Käyttöjännite: 5V DC, 2.5A
 • Ulosotto: 24V

Liitännät:

 • JSON, RS485, IPSockets, REST, ModBus TCP, e-mail, Push

Tuetut järjestelmät:

 • Kulunvalvontajärjestelmät (esim. RFID)
 • IP kamerat (esim. Mobotix)
 • Kodinkoneet (esim. Roomba)
 • Audiojärjestelmät (esim. SONOS)
 • Sääasemat (esim. Elsner)
 • Ikkuna- ja varjostusjärjestelmät (esim. digitalSTROM & Roto)
 • KNX ja ZeptrionAir liitännät